obnovitvene_vajeSpoštovani!

Obveščamo vas o novostih pri učenju golfa in vam nudimo posebno ponudbo pri nakupu individualnih ur:

1. Individualne ure: 5 + 1 gratis= 6 ur ( pogoj za nakup:  izkoristiti v mesecu nakupa). 1 šol. ura za 1 osebo- 35,00€,  za 2 osebi - 40,00€ in za 3 osebe – 55,00€.

2. Nadaljevalni tečaj – Slovenija igra golf 2.0 obsega 6 učnih ur z učiteljem golfa. V skupini so največ štrije učenci. Vadba z učiteljem golfa pokriva kratko igro (patanje, čipanje, pičanje, udarce iz bunkerja) ter igro z železi in lesovi. Ta tečaj priporočamo vsem, ki ste zaključili z začetniškimi tečaji in tistim, ki želite s strokovno pomočjo učitelja dosegati boljše rezultate na golf igrišču.

Cena nadaljevalnega tečaja »Slovenija igra golf 2.0«: 99 Eur; skupina s 3 do 4 učenci; obsega 6 ur

3. Specialni tečaj kratke igre priporočamo vsem, saj je kratka igra najpomembnejši dejavnik v igri na golf igrišču. Večina udarcev se udari znotraj 100 m in ravno te udarce boste lahko izboljšali na specialnem tečaju kratke igre. Učitelj golfa vam bo preko različnih vaj prikazal, kako izboljšati tehniko udarcev kratke igre in vas naučil dobrih načinov vadbe kratke igre. Z boljšo kratko igro boste zagotovo znižali svoj rezultat na golf igrišču in posledično tudi HCP.

3. Specialni tečaj dolge igre priporočamo vsem igralcem in igralkam, ki želite izboljšati dolžino ali natančnost udarcev z železi, hibridi ali lesovi. Učitelj golfa vam bo pomagal pri izboljašnju tehnike zamaha, kar bo pomagalo pri doseganju večje natančnosti pri udarcih z udarjališča in dolgimi udarci na golf igrišču.

Cena specialnih tečajev »Slovenija igra golf 3.0«: 49 Eur po osebi; skupina s 3 do 4 učenci; obsega 3 ure

4. Demonstracija golfa ( izvaja se po predhodnem dogovoru – 2 urni tečaj ) – cena 20,00 eur na osebo

5. Predstavitveni golf za podjetja- Team building ( za sodelavce, poslovne partnerje in prijatelje, ki jim želite predstaviti igro golfa – izvaja se po predhodnem dogovoru ) – cena 1 ure /15,00 eur na osebo

6. Video analiza zamaha ( po predhodnem dogovoru ) – 1 ura 40,00 eur

7. Nudimo vam tudi servis golf opreme v primeru, da zlomite svojo najljubšo palico….

Več informacij  na telefonski številki 041/706-540 – Adam Osmančevič.

Šola golfa

solagolfa
 

Objave

Golf Club Ptuj
Golf igrišče Ptuj je zaprto do nadaljnjega.