Šola golfa

cleaningPri igri golfa si lahko zlomite ali kako drugače poškodujete svojo najljubšo palico, vendar ne skrbite, nudimo vam tudi storitve, ki vas rešijo iz te zagate. To je naš Servis golf opreme pri Adamu Osmančevič, ki vam popravi palice, zamenja ročaje (gripe), zamenja žebljičke na čevljih (spikes) ...

Informacije na tel. 041/706-540 Adam Osmančevič

obnovitvene_vajeSpoštovani!

Obveščamo vas o novostih pri učenju golfa in vam nudimo posebno ponudbo pri nakupu individualnih ur:

1. Individualne ure: 5 + 1 gratis= 6 ur ( pogoj za nakup:  izkoristiti v mesecu nakupa). 1 šol. ura za 1 osebo- 35,00€,  za 2 osebi - 40,00€ in za 3 osebe – 55,00€.

2. Nadaljevalni tečaj – Slovenija igra golf 2.0 obsega 6 učnih ur z učiteljem golfa. V skupini so največ štrije učenci. Vadba z učiteljem golfa pokriva kratko igro (patanje, čipanje, pičanje, udarce iz bunkerja) ter igro z železi in lesovi. Ta tečaj priporočamo vsem, ki ste zaključili z začetniškimi tečaji in tistim, ki želite s strokovno pomočjo učitelja dosegati boljše rezultate na golf igrišču.

Cena nadaljevalnega tečaja »Slovenija igra golf 2.0«: 99 Eur; skupina s 3 do 4 učenci; obsega 6 ur

3. Specialni tečaj kratke igre priporočamo vsem, saj je kratka igra najpomembnejši dejavnik v igri na golf igrišču. Večina udarcev se udari znotraj 100 m in ravno te udarce boste lahko izboljšali na specialnem tečaju kratke igre. Učitelj golfa vam bo preko različnih vaj prikazal, kako izboljšati tehniko udarcev kratke igre in vas naučil dobrih načinov vadbe kratke igre. Z boljšo kratko igro boste zagotovo znižali svoj rezultat na golf igrišču in posledično tudi HCP.

3. Specialni tečaj dolge igre priporočamo vsem igralcem in igralkam, ki želite izboljšati dolžino ali natančnost udarcev z železi, hibridi ali lesovi. Učitelj golfa vam bo pomagal pri izboljašnju tehnike zamaha, kar bo pomagalo pri doseganju večje natančnosti pri udarcih z udarjališča in dolgimi udarci na golf igrišču.

Cena specialnih tečajev »Slovenija igra golf 3.0«: 49 Eur po osebi; skupina s 3 do 4 učenci; obsega 3 ure

4. Demonstracija golfa ( izvaja se po predhodnem dogovoru – 2 urni tečaj ) – cena 20,00 eur na osebo

5. Predstavitveni golf za podjetja- Team building ( za sodelavce, poslovne partnerje in prijatelje, ki jim želite predstaviti igro golfa – izvaja se po predhodnem dogovoru ) – cena 1 ure /15,00 eur na osebo

6. Video analiza zamaha ( po predhodnem dogovoru ) – 1 ura 40,00 eur

7. Nudimo vam tudi servis golf opreme v primeru, da zlomite svojo najljubšo palico….

Več informacij  na telefonski številki 041/706-540 – Adam Osmančevič.

SLOVENIJA IGRA GOLF SIG 1 – TEČAJ ZA 99,00€

Spoštovani!

Obveščamo vas, da UČNI CENTER Golf igrišča Ptuj v sodelovanju s profesionalnim učiteljem golfa Adamom Osmančevič, izvaja tečaje golfa SIG 1.

adams golf 400

SLOVENIJA IGRA GOLF SIG 1 - cena  99€.

Golf tudi pri nas vse bolj izgublja sloves športa namenjenega zgolj elitam. Po novem pa bo igra na zelenicah v Sloveniji še bolj dostopna novim igralcem. Do LiCENCE za igro  boste namreč lahko prišli za vsega 99 evrov! S tem pa se ukinja izpit, iz teorije in praktičnega dela. Vendar je LICENCA za igro potrebno za včlanitev v Golf Klub in za igranje, kjer si boste pridobili handicap 54. za katerega je potrebno zbrati 36 neto točk na 18 luknjah ali 18 neto točk na 9. luknjah. Igra mora potekati v skladu s pravili golfa in mora biti odigrana s strokovnimi delavci ali z igralcem golfa z veljavno licenco ter handicapom nižjim od 18,5. Članstvo v enem od golf klubov je obvezno.

 

V tej ceni (99,00€) so vključeni:

  • teoretični del (predavanja iz pravil in etikete golfa)
  • osem ur ( 50 min ) prakse oziroma vadbe na vadišču in igrišču
  • igralnina za par LUKENJ
  • administracija in izdaja licence
DODATNO: OBVEZNO IGRANJE  ZA POTRDITEV ZAČETNEGA EGA  HENDIKEPA 54 S STROKOVNIM DELAVCEM ALI IGRALCEM GOLFA Z HCP NIŽJIM OD 18,5.
CENA GF 9: 10,00€ ( za 5 začetnih iger )

Tečaji potekajo ob sobotah ob 9:00 in 11:00 uri v določenih terminih. Število prijav za eno skupino je 3- 4 osebe.

 Razpisan je termin s pričetkom 6.7.2019.

Trajanje tečaja: 2 zaporedna vikenda ali po dogovoru z učiteljem

 

gear1Za golf potrebujete predvsem veliko dobre volje. Marsikdo se golfa ustraši, ko pomisli na »ljudsko izročilo«, ki pravi, da je golf izjemno drag šport. Prve korake v golf lahko naredite še preden kupite svojo opremo, saj se je smiselno najprej prepričati, ali je golf res tisto kar si želite. V golfski šoli si boste lahko izposodili vse potrebno za prvi udarec. Ko vam bo prvi udarec dobro uspel, boste vedeli zakaj je z golfom zaslepljenih toliko ljudi po vsem svetu.

Za samostojno igro potrebujete set palic, čevlje za golf, žogice, teeje ter vilice. Set je sestavljen iz največ štirinajstih palic. Za začetnike so dovolj polovični seti (sedem palic), ki si jih lahko izposodite. Če želite vendarle igrati s svojimi palicami, začetnikom priporočam nakup rabljenih palic. Zakaj? Ker so cenejše, poleg tega pa vam bodo za uvodne udarce ravno tako dobre služile kot kakšne dražje. Poleg tega se boste lahko pozneje, ko boste igro že malo bolje spoznali, lažje odločili za palice, ki vam bodo najprimernejše. Rabljen polovični set stane okrog 100€.

gear2Za obiskovanje golf šole bodo običajni športni čevlji zadostovali, vendar na igrišču niso dovoljeni. Na Ptuju je treba imeti obute čevlje za golf z gumijastimi žebljički. Za na igrišče je treba obleči majico z ovratnikom. Oblačila iz jeansa niso dovoljena.

Majhen, vendar pomemben del opreme so "vilice". Z njimi popravimo luknje, ki jih naredi naša žogica ob pristanku na zelenici. Pravi užitek jih je uporabiti.

Vso opremo lahko kupite v trgovini na Golf igrišču Ptuj, kjer boste deležne strokovne pomoči profesionalcev.

Najkrajša šala o golfistih: »Aha, že znam!«

adams golf 400Golf je šport, za katerega pravijo, da ga nikoli ne moreš obvladati do popolnosti. Vedno se da igrati bolje. Da bi nam lahko to uspelo, se moramo včasih česa novega naučiti ali pa staro tehniko izboljšati. Pri tem nam pomagajo šole golfa. Tudi na Ptuju jo imamo.

Za igranje golfa na igriščih potrebujete dovoljenje za igro, ki ga dobite, ko uspešno opravite teoretični ter praktični del izpita. Ta sicer ni preveč zahteven, a je kljub temu treba zanj vložiti nekaj dela. Golfska šola vam omogoči, da vas tehnike naučijo strokovnjaki, ki budno spremljajo vaš trening in pripravljeni, da vas ob morebitnih napakah nanje opozorijo. Njihove nasvete je dobro jemati zares, saj je marsikdo izkusil, kaj pomeni imeti slabo osnovo. Kot pri vsakem športu je tudi pri golfu napake težje odpraviti kot se tehnike na novo naučiti.

Na Ptuju poučuje golf Adam Osmančević, profesionalni golf učitelj v sklopu Učnega Centra Ptuj.

Informacije: 02/788-91-10, 041/791-065

Turnirji

Junij 2020
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Šola golfa

solagolfa
 

Objave

Golf Club Ptuj
Golf igrišče Ptuj je zaprto do nadaljnjega.