luknja8Za vzdrževanje golf igrišča Ptuj skrbi 7 članska ekipa vzdrževalcev zelenih površin na čelu z Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., univ.dipl.agr.

Dnevno izvajajo redna dela, ki so potrebna za urejeno in vzdrževano igrišče.Največ dela imajo vzdrževalci s košnjami različnih delov igrišča. Za samo košnjo uporabljajo specialne kosilnice znamk John Deere in Jacobsen.

Zelenice kosijo na 4,5 mm, odbijališča na 8 mm, igralne poti na 18 mm, ledino pa na 35 mm.Na igrišču imamo 35 peščenih ovir s katerimi je veliko dela z ravnanjem kremenčevega peska. Vodne ovire našega igrišča se nahajajo na večini igralnih polj, ki pa jih puščamo v naravni obliki, saj le tako nudijo zavetišče različnim živalskim vrstam.

Posebnost našega igrišča je vodna ptica zelenonoga tukalica ( "podurkač" ), ki spada med ogrožene vrste. Vsa obvestila o nujno potrebnih delih , ki jih izvajamo na igrišču v času obratovanja igrišča, objavljamo na naši spletni strani, dva dni pred začetkom del.

Trudimo se za čim lepše igrišče in zato vas prosimo za razumevanje v času izvajanja rednih in izrednih vzdrževalnih del.

Želimo vam prijetno igro
Ekipa vzdrževalcev

Turnirji

Šola golfa

solagolfa

Prijavite se tukaj...

E-obvestila

Prijavite se na obveščanje o turnirjih in drugih novostih na Golf igrišču Ptuj.