shema igriscaSpoštovane dame!

Audi eclectic se pričenja!

Razpis za AUDI klubski eclectic 2015

Splošni pogoji : Razpis Audi Ladies cup 2015 

Termini:

  • prva in druga sreda v mesecu
  • prvi termin je sreda, 6. maj 2015
  • zadnji termin je sreda, 19. avgust 2015 z uradno razglasitvijo rezultatov

Igrišče za golf: Golf igrišče Ptuj

Način igre: Tekmovalke morajo odigrati najmanj 6 krogov v okviru določenih terminov. V tabelo, ki bo izobešena na recepciji, vpisujejo rezultate posameznega kroga. Za končni rezultat šteje najboljši rezultat na posamezni luknji. Od seštevka udarcev se odšteje polovica trenutnega HCP (to je HCP v trenutku odigranega zadnjega kroga), kar da neto rezultat posamezne tekmovalke. Rezultati bodo objavljeni na informacijski tabli igrišča in klubski spletni strani.

Pravila: Tekmovanje bo potekalo v skladu s Pravili golfa in Amaterskega statusa, odobrenimi s strani R&A Rules Limited in lokalnimi pravili

Pravica udeležbe: amaterke članice Golf kluba Ptuj A in B članstvo)

Prijave in info: prijave sprejemamo do 2 dni pred prvim kolom na E-naslov : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na recepciji igrišča ali tel: +386 (0)2 788 9110 ali + 386 (0)41 791 065. Prijaviti se je potrebno za vsako kolo posebej, najkasneje do torka ob 12.00 pred tekmovanjem.

Odjava: Čas prijave je tudi čas odjave.

Štartni časi: dopoldanski termin: štart med 09.00 in 10.00

popoldanski termin: štart med 14.00 in 16.00

Prijavnina: prijavnine ni

HCP: Igra v okviru drugih turnirjev šteje ya HCP, v kolikor na določenem terminu ni turnirja se slednji tudi ne obračunava

Vodja: Katja Vampl in Sabina Markoli

Sodnik: Marjan Kovač

Tekm. komisija: Stanko Skok, Sabina Markoli ( kapetan ženske ekipe), Adem Osmančević

Pritožbe: V pisni obliki najkasneje do 30 min. pred razglasitvijo rezultatov.

Spremembe: Organizator si v utemeljenih primerih pridržuje pravico do sprememb lokalnih pravil, prestavitve štartnega časa, ravno tako pa tudi pravico do spremembe pogojev razpisa.